Здравейте, уважаеми посетители!
За екипа на фирма ЕН ТИ ЕС КЪМПАНИ ЕООД е удоволствие да Ви представи нашия сайт.
Фирма ЕН ТИ ЕС КЪМПАНИ се занимава с внос и дистрибуция на бояджийски и строителни инструменти и материали. Имаме си наша собствена търговска марка за бояджийски и строителни инструменти – KODY. Под тази марка ще намерите разнообразие от бояджийски валяци, четки, инструменти за декорации, зидарски инструменти тикса и ленти.

Благодарение на неимуверните усилия на всички членове от сплотения ни колектив марката ни е разпознаваема и търсена на българския пазар.

Всички продукти на марката KODY се произвеждат във водещи европейски производители. Продуктите ни са с едно от най-доброто съотношение цена – качество на пазара.

Постоянно увеличаваме продуктовото си портфолио. Основна цел на нашата марка е да предлага иновативни и качествени бояджийски продукти на достъпна цена.

Освен продуктите KODY, ние сме и основен дистритубор за България на чешката търговка марка за професионални ръчни инструменти FESTA. Марката включва над 7000 разнообразни и качествени продукта за строителството, дома и градината.

Фирма ЕН ТИ ЕС КЪМПАНИ ЕООД работи предимно с търговски обекти предлагащи бояджийски и строителни материали. Ние обслужваме магазини и складове в цялата страна, като постоянно увеличаваме дистрибуторската си мрежа.

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Екипът на фирма ЕН ТИ ЕС КЪМПАНИ ЕООД ви пожелава приятно разглеждане на нашия сайт.